Orsi és Péter

Collapse Show info

Először 2013 szeptemberében álltunk neki az esküvőszervezésnek – akkor még egyedül -, de decemberre kiderült hogy ez teljesen vakvágány volt: időhiány miatt leszűkítettük egy helyszínre és a hozzájuk – kötelezően – csatolt szolgáltatókra a szervezést, de sajnos decemberre kiderült, hogy visszaélnek a kizárólagosságukkal, nem lesz megállapodás, és mi visszakerültünk a start mezőre.

Ekkorra már beláttuk a vőlegényemmel, hogy az esküvőszervezést nem nekünk találták ki. 🙂

Napi 8-10 óra munka mellett, piacismeret nélkül szinte biztos, hogy csalódás lesz a vége.

Ekkor került a képbe a Creative Weddings, illetve egészen pontosan Kati egy barátunk ajánlása alapján. Már az első találkozáskor egymásra találtunk, mert majdnem akkora lelkesedést láttam benne, mint magamban :-).

Láttam még rugalmasságot, professzionalizmust.

Csak hogy érzékeltessem miért voltak számunkra annyira nélkülözhetetlenek, elmesélném, hogy telt az esküvő előtti utolsó hetünk a most már férjemmel: egy héttel előtte egy napot a szépségszalonban töltöttem masszázzsal, hajvágással, manikűrrel, stb. A másik napot a Balatonon töltöttük a leendő férjemmel egy kis relaxálással. Az azt követő héten talán ha egyszer találkoztunk Katival bejárni a helyszíneket és megbeszélni az utolsó simításokat, illetve a Kati által előre feltérképezett boltokat jártam menyecskeruháért. Semmi stressz, semmi “kellemetlen” kötelesség, csak annyit vállaltam magamra, amennyi jólesett. Minden mást Kati és a csapat végeztek. Ennek megfelelően a nagy nap is olajozottan, nyugodtan telt, és tele volt olyan apró ötletekkel, amiket közösen találtunk ki, és aztán Katiék biztosították, hogy minden időben a helyén legyen, és megadják az extra “fűszerét” az esküvőnknek. Ezt végül a vendégek is észrevették és értékelték!

Összességében úgy gondolom, hogy a legjobb döntés volt a Creative Weddingset megbíznunk az esküvőszervezéssel! Jobban jöttünk ki időben, pénzben, élveztük a készülődést és a nagy napot is! A férjem még külön értékelte, hogy volt valaki, akivel órákat beszélgettem az esküvőről – és ez nagy terhet vett le az Ő válláról. 🙂

Mindeninek csak ajánlani tudom őket és hálás vagyok a segítségükért!

Orsi és Péter


Vendégkönyv