Ági és Zoli

Collapse Show info

Azelőtt eszünkbe sem jutott, hogyha egyszer esküvőnk lesz, akkor esküvőszervezőhöz forduljunk – minek, ilyet csak a rózsaszín amerikai filmekben látni, mi is meg tudjuk talán szervezni az esküvőnket, nem?

A mi nagy napunkat a családunk és barátaink jelenlétében akartuk megélni, míg a rengeteg körülnézési, szervezési és utánjárási feladatról akkor még sejtelmünk sem volt.

Aztán részt vettünk a baráti körünkben egy olyan esküvőn, ahol az egész nagyon jól szervezett volt és észrevettük, mennyire klappolt minden: ekkor már elgondolkoztam.

Mindenesetre elkértem az esküvőszervezőjük számát, a “jó bornak megvolt a cégér.”

A násznépet nem akartuk nagyobb feladatokba belevonni, mert akkor nem fogják felhőtlenül jól érezni magukat és rajtuk nem is lehetne úgy számon kérni valamit, ami nem jól sikerül, mint egy szakemberen.

Azt biztosan nem akartam hogy kimerülten, feszült hangulatban jussunk el a nagy napig, hogy aztán még élvezni se tudjuk igazán.

Rengeteg készülődő pártól hallottam, hogy bárcsak túl lennének már az esküvőn…ha még a nagy napon is nekünk  kellett volna intézkedni egy-egy felmerülő problémáról, ami még a legtökéletesebb szervezés mellett is előfordul, akkor ezeken stresszelhettünk volna.

A szervezésben már az elején elakadtunk, fogalmunk sem volt milyen helyszínek vannak, milyen árakra számítsunk.

De nem kellett idegeskedni: Katival és a csapat többi tagjával végig profi kezekben éreztük magunkat, jó volt a tudat, hogy bármi adódik, mindig van kihez fordulni, és mindent meg lehet oldani. Ennyi segítség nélkül az esküvőt megelőzően és aznap végig biztos, hogy nem sikerül ilyen jól a nap.

A jó esküvőszervező nem kockáztat, érdeke, hogy minden minél jobban sikerüljön és eszerint jár el: csak olyan szolgáltatókat ajánl, akiknek jó hírnevük, referenciáik vannak és itt nem feltétlenül a megfizethetetlen, drága kategóriákra kell gondolni!

Végeredmény: hogyha lehetne még egyszer átélnénk ezt a napot!

A násznéptől is csak kedvező visszajelzéseket kaptunk, hogy milyen jól érezték magukat, milyen jól szervezett volt minden, a helyszín, a buli, milyen szépek voltunk mi ketten 🙂

 

Köszönettel:

Ági és Zoli


Vendégkönyv